Μετάβαση στο περιεχόμενο
Search In
  • More options...
Βρείτε αποτελέσματα που...
Βρείτε αποτελέσματα...
Dark Wizard

Τι είναι η Μαύρη Μαγεία?

Recommended Posts

Admin

Η μαύρη μαγεία είναι κάπως παρεξηγημένη διότι αρκετοί την μπερδεύουν με την Σατανική μαγεία, ναι πράγματι, η Μαύρη μαγεία δεν είναι τόσο αθώα αλλά ούτε και τόσο ενοχή όσο πιστεύουμε.

Η μαύρη μαγεία δεν είναι σατανική, ας μην μπερδεύουμε την Σατανική Μαγεία με την Μαύρη Μαγεία, είναι διαφορετικές , η Μαύρη μαγεία χωρίζεται σε 2 στάδια, το 1ο στάδιο λέγεται " Μαύρη Μαγεία " και το 2ο στάδιο παρόλο που δεν ισχύει ( απλά θέλαμε να το αναφέρουμε ) λέγετε " Σατανική Μαγεία ".

Η Σατανική μαγεία επικαλείται ανώτερα σκοτεινά όντα και ανοίγεις ανοιχτή επικοινωνία μαζί τους ενώ η μαύρη μαγεία κάνεις ξόρκια τα οποία συνήθως έχουν σκοπό να βλάψουν κάποια άτομα που θεωρούμε τοξικά στην ζωή μας.

Μια βασική διαφορά μεταξύ λευκής και Wicca μαγείας είναι πως η Μαύρη Μαγεία σου επιτρέπει να κάνεις ξόρκια στους άλλους δίχως την συγκατάθεση / άδεια τους, αν κάνεις κάτι τέτοιο ακόμη και αν είναι καλό ξόρκι ( π.χ στην λευκή μαγεία ) θεωρείτε ως μαύρη μαγεία διότι κανείς κάτι δίχως την άδεια του ατόμου.

Η Μαύρη μαγεία δεν έχει να κάνει με τον σατανισμό όσο και αν σας λένε το αντίθετο, υπάρχουν άτομα που συνδυάζουν μαύρη μαγεία με σατανισμό ναι, αλλά αυτό δεν πάει να πει πως είναι του " διαβόλου ".

 

Να θυμάσαι, στην μαύρη μαγεία υπάρχουν ξόρκια για καλό και στην λευκή μαγεία ξόρκια για να κάνεις λίγο " κακό " στον άλλον, το πώς πιστεύεις και το πώς διαχειρίζεσαι την μαγεία είναι καθαρά προσωπική σου άποψη.

 

 

Μοιράσου αυτή την δημοσίευση


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Απάντηση στο θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...