Μετάβαση στο περιεχόμενο
Search In
  • More options...
Βρείτε αποτελέσματα που...
Βρείτε αποτελέσματα...
Dark Wizard

World Of Magic | Story About Us

Recommended Posts

Admin

Καλώς όρισες στο Official forum του World Of Magic, εκεί που ένας κόσμος μαγείας και παραφυσικού ανοίγει διάπλατα μπροστά στα μάτια σου, θα τον ακολουθήσεις?

 

Story:

Το World Of Magic δημιουργήθηκε για 1η φορά στις 12 Ιουνίου του 2020 μετά από μια απλή κουβέντα περί μαγείας και παραφυσικού καθώς και πως εμένα καθώς και ενός φίλου μου θα μας άρεσε η ιδέα να φτιάξουμε κάτι που να μπορέσει και να μάθει τι πραγματικά είναι η μαγεία αλλά και αν τους μάθει τα πάντα σχετικά με αυτήν.

Έτσι, από το πουθενά ήρθε η ιδέα για μια σελίδα η οποία θα έκανε όλα τα παραπάνω που γράψαμε, σκεφτήκαμε τι όνομα να προσθέσουμε και κατασταλάξαμε στο ότι θέλαμε να προσθέσουμε το όνομα " The Magic World " αλλά τελευταία στιγμή αλλάξαμε και προσθέσαμε αντί για " The Magic World " το όνομα της σελίδας μας ( η οποία υπάρχει και στο facebook ) World Of Magic.

 

Δεν μας πήρε πολύ καιρό να φτιάξουμε την ομάδα μας, μια ομάδα η οποία αποτελούνταν από 3 διαχειριστές οι οποίοι ήταν εδώ για να βοηθήσουν τα μέλη με τα προβλήματα και τις απορίες τους.

Δυστυχώς τα προβλήματα και οι αναποδιές δεν άργησαν να έρθουν καθώς τα " Προβλήματα " και οι συγκρούσεις με τα μέλη έφεραν σε σημείο ορισμένους από τους διαχειριστές να " φύγουν " από την σελίδα για καθαρά προσωπικούς τους λόγους.

Η Αλήθεια είναι πως για ένα μικρό χρονικό διάστημα λόγο την << απουσία >> των διαχειριστών που έφυγαν η σελίδα World Of Magic απέκτησε πολύ απήχηση και ουσιαστικά έμεινε πίσω στα Στατιστικά της από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο όπου σιγά σιγά η σελίδα μας άρχισε να ζωντανεύει ξανά μιας που φτιάξαμε ορισμένες σελίδες και ύστερα ορισμένα φόρουμ που δεν πήγαν όσο καλά θέλαμε.

Ναι, υπήρχαν δυσκολίες μιας που ήμουν ο μόνος διαχειριστής και έπρεπε να προσέχω την προσωπική και κοινωνική μου ζωή καθώς και της σελίδες / ομάδες που είχα αλλά δεν το έβαλα κάτω, είδα πως πολλά μέλη ήθελαν να μάθουν και για αυτό, για αυτόν τον λόγο φτιάξαμε forums ( ασχέτως αν ορισμένα έκλεισαν ) για να προσπαθήσουμε να μοιράσουμε στον κόσμο τις γνώσεις μας καθώς και αν τους μάθουμε τι πραγματικά όμως είναι η μαγεία.

Στο παρελθόν υπήρξαν αρκετά forums μας τα οποία τα σταματήσαμε είτε επειδή δεν ήταν ασφαλές είτε επειδή δεν υπήρχε ενδιαφέρον, αλλά τώρα, έχουμε προχωρήσει, έχουμε κάνει αλλαγές στην ζωή μας αλλά και στην σελίδα μας, είμαστε έτοιμοι θα λέγαμε να σας μάθουμε ότι πρέπει να μάθετε ( και ακόμη παραπάνω ) σχετικά με την μαγεία.

Είμαστε στην διάθεση σας όποτε μας χρειαστείτε.

Νομίζω ξεφύγαμε λίγο από το " Story " όμως, ας επιστρέψουμε σε αυτό ...

 

Στις 6 Ιανουαρίου του 2021 φτιάξαμε ένα forum το οποίο ναι, ήταν καλό αλλά όχι τόσο ώστε να κρατήσει ασφαλές τις πληροφορίες και τους λογαριασμούς των μελών και έτσι αγοράσαμε το παρόν forum που πλέων θα είναι το μόνιμο forum μας έτσι ώστε τα μέλη να μπορούν να μάθουν σχετικά με την μαγεία.

Όσον αφορά το " νέο " ( παρόν ) φόρουμ μας, δημιουργήθηκε από τους νέους διαχειριστές που ήρθαν στο World Of Magic στις 5 Ιανουαρίου του 2021 και αμέσως με την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του αρχίσαμε να φτιάχνουμε τον σχεδιασμό για τα μέλη αλλά και την ασφάλεια / κρυπτογράφηση των αρχείων.

 

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα μπορέσουμε να κάνουμε πολλές αλλαγές, αλλαγές που σίγουρα θα αρέσουν σε όλα τα μέλη και φυσικά και στους διαχειριστές καθώς και στους συντονιστές του World Of Magic.

 

Αν έφτασες έως εδώ και διάβασες όλο το " Story About Us " τότε πραγματικά θέλεις να μάθεις για το τι είναι η μαγεία σωστά?

Τότε δεν έχω τίποτα άλλο εκτός από το να σε καλωσορίσω στην μαγική κοινότητα του World Of Magic ❤️  

 

Μοιράσου αυτή την δημοσίευση


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Απάντηση στο θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...